Karriär

  • Lumell Associates AB
  • Sveavägen 63
  • 113 59 Stockholm

Kontakta oss

Bidra till ett bättre liv för fler

Att arbeta hos oss innebär att dagligen få vara med och lösa några av samhällets mest komplexa utmaningar. Vi erbjuder individuell utveckling och praktisk utbildning i problemlösning, ledarskap och projektledning baserat på metoder från världsledande managementkonsultbolag kombinerat med en unik kombination av medicinsk, ekonomisk och samhällsvetenskaplig expertis.

Vi tror på tvärprofessionella team och kombinerar olika kompetenser och erfarenheter i våra projekt. Detta skapar en prestigelös och inspirerande arbetsplats där vi har roligt tillsammans och gemensamt utvecklar de bästa lösningarna.

Att arbeta på Lumell

Länk

Rekryterings-process

Länk

Rekryteringsprocess

Länk

Lediga tjänster

Länk

Är du den vi söker?

Driven och analytisk

Vi letar efter dig som har en stor nyfikenhet och ett engagemang för att förbättra välfärden. Du har en gedigen akademisk utbildning som exempelvis företags- eller nationalekonom, civilingenjör, läkare, apotekare eller statsvetare med goda studieresultat. Om du dessutom vill arbeta i en inspirerande och utvecklande miljö och är en analytisk, driven och kommunikativ lagspelare har du egenskaper som passar bra hos oss.