Karriär

  • Lumell Associates AB
  • Sveavägen 63
  • 113 59 Stockholm

Kontakta oss

Att arbeta på Lumell

Vi drivs av visionen ”Ett bättre liv för fler” och när du börjar hos oss blir du genast en del av ett team som arbetar med att lösa några av de mest komplexa frågeställningarna inom välfärden och samhället. Du får arbeta i en inspirerande och utvecklande miljö tillsammans med medarbetare med många olika utbildningsbakgrunder, varav många även har mångårig erfarenhet från ledande, globala strategikonsultbolag. Hos oss finns både legitimerade läkare, disputerade forskare, civilingenjörer, ekonomer, apotekare med flera. Nedan finns intervjuer med några av våra medarbetare som ger dig en inblick i hur vår vardag ser ut.

Malin, Associate

“Jag har sökt mig till hälso- och sjukvård och välfärdsfrågor för att det känns som viktiga och komplexa områden. Under min första tid på Lumell fick jag sätta mig in i en bredd av frågeställningar och olika samhällsfrågor.”

Läs hela intervjun

Magnus, Manager

“För mig representerar Lumell kvalitet, integritet och att det alltid är bra stämning på kontoret.”

Läs hela intervjun

Margareta, VD och partner

“Att kombinera en djup verksamhetsförståelse utifrån olika perspektiv med analytisk och strategisk kompetens ger oss förutsättningar att leverera strategisk rådgivning som bidrar till välfärdssektorns utveckling”

Läs hela intervjun

Vill du bidra till ett bättre liv för fler?

Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och vi letar efter fler kollegor.

Lediga tjänster