Karriär

  • Lumell Associates AB
  • Scheelegatan 19
  • 112 28 Stockholm

Kontakta oss

Vår rekryteringsprocess

Vår rekryteringsprocess består av fem steg där syftet är att vi ska lära känna varandra bättre. Processen syftar också till att du ska få större inblick i hur det är att arbeta som managementkonsult på Lumell och vad en karriär som konsult hos oss kan ge dig för möjligheter.

Vi kommer att testa din problemlösningsförmåga genom intervjuer och caselösning. Vår rekryteringsprocess löper normalt över 2-3 veckor och vi strävar efter att ge dig snabb återkoppling efter avslutad intervju.

Våra steg Våra tips

01

Ansökan

Första steget är att skicka in en fullständig ansökan med CV, universitetsbetyg/studieintyg och ett kort personligt brev. Vi går igenom din ansökan och kontaktar dig normalt inom 1 vecka för besked om eventuell intervju.

02

Intervjuförberedelse

För att du ska lyckas så bra som möjligt rekommenderar vi dig att förbereda dig väl inför intervjuerna. Här finns en guide med bland annat konkreta tips kopplade till den delen av intervjun som handlar om caselösning.

03

Intervjuer

Vår process består av två intervjuomgångar där du i första omgången träffar två av våra projektledare. Syftet är att lära känna dig bättre och att du ska få en bättre inblick i hur det är att arbeta på Lumell. Utöver personlig intervju kommer du även att i varje intervju få lösa ett case kopplat till de frågeställningar som vi arbetar med. Om en andra intervjuomgång blir aktuell bjuds du in till att träffa två representanter ur vår ledningsgrupp där processen med personlig intervju och caseintervju upprepas.

04

Referenser

Innan ett eventuellt erbjudande blir aktuellt kontaktar vi alltid dina referenser under rekryteringsprocessen. Du bör därför vara beredd att lämna kontaktuppgifter till aktuella och relevanta referenser.

05

Erbjudande

En lyckad process avslutas med ett anställningserbjudande. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och förmåner, samt en rolig och stimulerande arbetsplats där du får arbeta med några av de viktigaste frågeställningarna inom välfärden.

Våra tips inför intervjun

För att du ska komma väl förberedd till din intervju har vi tagit fram en guide med konkreta tips kopplade till den delen av intervjun som handlar om caselösning. Där hittar du exempelvis tips på hur du kan strukturera din problemlösning. I guiden finns även exempel på olika typer av case och lösningar.

LUMELLS CASELÖSNINGSGUIDE

Vill du bidra till ett bättre liv för fler?

Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och letar efter fler kollegor.

Lediga tjänster