• Lumell Associates AB
  • Scheelegatan 19
  • 112 28 Stockholm

Kontakta oss

Studentfrukost hos Lumell

Lumell bjuder in dig som läser årskurs 3 – 5 på Handelshögskolan eller KTH (Industriell ekonomi eller Medicinsk teknik) till frukost i våra nya lokaler!

Är du nyfiken på en karriär som managementkonsult och vill vara med och lösa välfärdens utmaningar? Detta är ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter och lära sig mer om vad det innebär att vara managementkonsult inom välfärdssektorn.

Under morgonen får du också möjlighet att träffa och ställa frågor till konsulter från vårt tvärprofessionella team. Hos oss arbetar bland annat ekonomer, civilingenjörer, läkare, statsvetare och disputerade forskare. Tillsammans bedriver vi oberoende strategisk rådgivning med inriktning på hälso- och sjukvård samt välfärdsfrågor.

Varmt välkommen!

Anmälan: Frukosten riktar sig till dig som går dina sista år (årskurs 3 – 5) på Handelshögskolan alternativt utbildningen i industriell ekonomi eller medicinsk teknik på KTH. Sista anmälningsdagen för KTH-studenter är den 26 september och för Handelsstudenter den 28 september. Anmälan sker via mail. Skicka namn, årskurs och studieinriktning till: anmalan@lumell.se

Datum: Den 28 september (KTH-studenter) och 1 oktober (Handelsstudenter)

Tid: Kl. 08.00-09.30, frukost serveras från kl. 07.45

Plats: Scheelegatan 19