• Lumell Associates AB
  • Scheelegatan 19
  • 112 28 Stockholm

Kontakta oss

Vi utökar vårt tvärprofessionella team!

Lumell har den stora glädjen att välkomna fem nya medarbetare till vårt team – Henrik, Karl, Nina, Sebastian och Jack! Tillsammans bidrar de med kompetens inom medicin, forskning, folkhälso- och samhällsvetenskap, industriell ekonomi och nationalekonomi.

Vad fick er att söka er till Lumell?

Henrik Lysell, läkare, disputerad forskare och tidigare enhetschef på Socialstyrelsen: Jag sökte till Lumell för att få arbeta på ett nytt sätt med samma viktiga frågor som jag ägnat mig åt tidigare. Kombinationen av väl utarbetade metoder för att ta sig an svåra frågor och spännande uppdrag gjorde att jag valde Lumell.

Karl Steinsvik, läkare från Uppsala universitet: Jag fick upp ögonen för Lumell på företagets case-kväll – framför allt tyckte jag att Lumells arbetssätt lät spännande. Det som gjorde att jag sökte var möjligheten att göra skillnad för väldigt många människor genom att jobba med mer övergripande frågor än man gör som kliniskt verksam läkare.

Nina Eklund, folkhälso- och samhällsvetare, tidigare verksam vid Försäkringskassan och Migrationsverket: En bekant till mig hade stött på Lumell i sitt arbete och hade mycket gott att säga. Jag blev nyfiken då jag är väldigt intresserad av folkhälsa och hälso- och sjukvårdsfrågor och då jag länge har velat arbeta preventivt och hälsofrämjande – det ledde mig hit.

Sebastian Arora-Jonsson, civilingenjör från KTH: Jag sökte till Lumell för att det verkade som en kul arbetsplats där man får arbeta med viktiga frågor som konsult. På Lumell såg jag chansen att få arbeta med spännande uppgifter och att få utvecklas i min yrkesroll.

Jack Watson, ekonom från Handelshögskolan i Stockholm: Jag letade efter ett jobb som skulle kännas både meningsfullt och utvecklande. Direkt när jag såg Lumells annons kände jag att rollen som managementkonsult inom välfärdssektorn var något för mig. Det, i kombination med den positiva bild jag fick av medarbetarna på Lumell under intervjuprocessen, gjorde att det kändes självklart att tacka ja när jag fick erbjudandet om att börja jobba här.

Varför tror Lumell på tvärprofessionella team?

– Efter att ha arbetat så här i över tio år, slås jag fortfarande över hur roligt och effektivt det är att arbeta i tvärprofessionella team. Tack vare att kollegor med olika bakgrunder angriper problem på olika sätt utifrån sina olika kompetenser, får vi en bredd och höjd i problemlösningen som hjälper oss att leverera med hög kvalitet och utveckla nyskapande lösningar för våra uppdragsgivare. Margareta Eriksson, leg läkare och VD.