• Lumell Associates AB
  • Scheelegatan 19
  • 112 28 Stockholm

Kontakta oss

Nya kollegor – med en bredd av kompetenser

Vi är så glada att kunna välkomna sju nya kollegor med olika bakgrunder – civilingenjörer från KTH och Chalmers, nationalekonomer från Handelshögskolan i Stockholm och en kommunikatör från Berghs. Läs mer om vad de tar med sig från sin första tid på Lumell!

Nu har ni jobbat på Lumell i fyra månader – vad är era erfarenheter och intryck så här långt?

 

”Under min relativt korta tid på Lumell har jag haft förmånen att vara involverad i flera projekt. Jag har i snabb takt exponerats för nya utmaningar i en för mig, som nationalekonom, ny bransch. Min inlärningskurva har varit brant! Gänget på kontoret är också väldigt härligt och har gjort att jag känt mig välkommen från dag ett.”

Anna Sandros Hansson
Nationalekonom från Handelshögskolan i Stockholm
– och handarbetare som gärna lyfter såväl virknål som tunga vikter på gymmet

 

”På Lumell är den ena dagen inte den andra lik. För någon som behöver mycket variation, som jag, har det varit väldigt kul! Sjukvården har allt legat mig varmt om hjärtat, och jag tycker det är givande att använda teoretisk kunskap från min utbildning för att lösa reella problem. Sen måste jag slå ett slag för alla fantastiska kollegor – det är så lätt att tycka om sin arbetsplats när ens kollegor gör vardagen så mycket lättare!”

Anim Mondal
Civilingenjör från KTH i Stockholm
– och teknologfantast med en förkärlek för såväl uppgradering av digitala arbetsredskap som tillämpad AI

 

”Det roligaste har varit att få en inblick i en för mig helt ny samhällssfär. Jag har tidigare haft begränsad kontakt med vården och medicinsk forskning, men sedan första dagen på Lumell har jag överösts med ny, fängslande kunskap. Trots att områdena jag nu jobbat med varit okända för mig sedan tidigare, har jag många gånger känt igen mig – exempelvis märker jag som nationalekonom hur centralt hälsoekonomi är när man gör olika överväganden och utvärderingar inom välfärden.”

Carl Widstrand
Nationalekonom från Handelshögskolan i Stockholm
– och stundande maratonlöpare som hade nått Kebnekaises topp i somras om det inte varit för det dåliga vädret

 

”Jag tycker att det är fantastiskt att få arbeta med så många olika saker kopplade till Lumells administration och interna verksamhet. Med en bakgrund som sommelier och en utbildning som projektledare på Berghs SOC får jag arbeta med allt från att planera årets event till att utveckla interna processer. Jag får dessutom göra det med kollegor som jag lär mig enormt mycket av och har väldigt roligt med.”

Linnea Vannesjö
Kommunikatör från Berghs School of Communication i Stockholm
– och smakexpert: sommelier, tillika vinnare av barista-SM 2015

 

”Det roligaste med att vara en del av Lumell är att man får möjlighet att på ett direkt sätt stärka människors välbefinnande. Man får dessutom göra det tillsammans med en grupp som är helt inriktad på att skapa innovativa och banbrytande lösningar. I det dagliga arbetet ställs vi inför svåra problem som kräver kreativa lösningar, vilket är en stark motivationskälla för mig.”

Marcus Larsson
Civilingenjör från KTH i Stockholm
– och golfentusiast med otrolig slice på sina drivers

 

”Att få jobba på Lumell innebär en möjlighet att få arbeta med viktiga frågor varje dag – och att varje dag få lära sig nya saker! Det är roligt och spännande att ta sig an de samhällsfrågor vi jobbar med utifrån de perspektiv jag fått i min civilingenjörsutbildning. Men det som gör arbetsdagen speciell är samarbetet och umgänget med alla härliga och otroligt duktiga kollegor!”

Nora Orrenius
Civilingenjör från KTH i Stockholm
– och handbollsspelare som älskar att springa efter bollar

 

”Under min första tid på Lumell har jag fått uppleva en kombination av välkomnande kollegor och spännande utmaningar. Redan de första dagarna blev det tydligt att det aldrig är långt mellan skratten här. Som ingenjör har det varit roligt att få dela med mig av mina egna perspektiv och samtidigt lära mig saker av kollegor som har helt andra bakgrunder.”

William Jörnelius
Civilingenjör från Chalmers i Göteborg
– och Lumells nya quizmaster tack vare sin stora förkärlek till frågesport