Jobba hos oss

  • Lumell Associates AB
  • Scheelegatan 19
  • 112 28 Stockholm

Kontakta oss

Bidra till ett bättre liv för fler

Att arbeta som managementkonsult hos oss innebär att dagligen få vara med och lösa några av samhällets mest komplexa utmaningar inom exempelvis hälso- och sjukvård, äldreomsorg, socialtjänst och skola. Vi erbjuder individuell utveckling och praktisk utbildning i problemlösning, ledarskap och projektledning. Hos oss får du lära dig arbetssätt baserat på metoder från världsledande managementkonsultbolag kombinerat med en unik kombination av medicinsk, ekonomisk och samhällsvetenskaplig expertis.

Vi tror på tvärprofessionella team och kombinerar olika kompetenser och erfarenheter i våra projekt. Detta skapar en prestigelös och inspirerande arbetsplats där vi har roligt tillsammans och gemensamt utvecklar de bästa lösningarna.

Att arbeta på Lumell

Länk

Rekryterings­process

Länk

Lediga tjänster

Länk

För
studenter

Länk

Är du den vi söker?

Driven och analytisk

Vi letar efter dig med stor nyfikenhet och engagemang för att förbättra välfärden. Du har en gedigen akademisk utbildning som exempelvis företags- eller nationalekonom, civilingenjör, läkare, apotekare eller statsvetare med goda studieresultat. Till det är du en analytisk, driven och kommunikativ lagspelare som vill arbeta som managementkonsult i en inspirerande och utvecklande miljö.