• Lumell Associates AB
  • Sveavägen 63
  • 113 59 Stockholm

Kontakta oss

  • Lumell Associates AB
  • Sveavägen 63
  • 113 59 Stockholm

Kontakta oss

Välkomna till Lumell Axel och Mia!

Lumell har nyligen välkomnat Axel Granström (analyst) och Mia Lindgren (associate). Vilka är de och hur hamnade de hos Lumell?

Mia, kan du berätta lite om vad du gjorde innan du började på Lumell?

Jag läste fem terminer på läkarprogrammet i Linköping innan jag valde att byta inriktning och läsa vid Handelshögskolan i Göteborg. Där kunde jag kombinera mina två intresseområden och läsa hälsoekonomi, vilket var väldigt intressant.

Jag älskar att resa och utforska världen och nya kulturer. Under mina studier hade jag turen att göra just detta då jag fick möjlighet att skriva min kandidatuppsats i Sydafrika. Innan jag började på Lumell gjorde jag även praktik på ambassaden i New Delhi.

Varför sökte du dig till Lumell efter din kandidatexamen från Handelshögskolan i Stockholm, Axel?

Det var en slump att jag upptäckte Lumell men jag förstod direkt att det var något för mig då jag har ett stort intresse för människor och välfärden. Jag tilltalades särskilt av Lumells stora samhällsfokus och den utmanande och lärorika miljö som erbjöds.

Vad tycker ni om att göra när ni inte är på jobbet?

(Axel) Jag håller mig oftast på Södermalm där jag antingen är ute och springer, spelar i band eller umgås med mina vänner.

(Mia) Jag älskar att dansa och går för stunden en kurs i Lindy hop. Jag tycker också om att vara ute i naturen och som nyinflyttad i Stockholm har jag ambitionen att utforska vad Stockholms kulturscen har att erbjuda.