• Lumell Associates AB
  • Scheelegatan 19
  • 112 28 Stockholm

Kontakta oss

Vi välkomnar ännu en läkare och en civilingenjör till vårt team

Vi är mycket glada över att ha utökat vårt team med två nya kollegor! Alma är legitimerad läkare och kommer närmast från att ha arbetat kliniskt som läkare. Elin är civilingenjör och har tidigare arbetat med bland annat utveckling av hälso- och sjukvården.

Vad fick dig att söka till Lumell?

Alma: Jag fick upp ögonen för Lumell under studietiden då jag läste en intervju med en medarbetare som också är läkare. De frågor som Lumell arbetar med lockade mig och det verkade väldigt spännande att få jobba projektbaserat. Några år senare bestämde jag att ta steget mot något nytt, vilket jag är väldigt glad för nu!

Elin: Jag ville fortsätta arbeta med frågeställningar inom välfärdssektorn. Det har alltid varit viktigt för mig att känna att det finns ett starkt syfte med det jag jobbar med och Lumells vision om att bidra till ett bättre liv för fler motiverade mig att söka mig hit. Jag har tidigare jobbat som konsult och gillar variationen som det innebär. Dessutom lockades jag av att få arbeta i tvärprofessionella team då jag vet av tidigare erfarenhet att det bidrar till både personlig och professionell utveckling.

Vad ser du mest fram emot i höst?

Alma: Att gå ifrån den kliniska läkarrollen till arbetet som konsult är ett ganska stort steg, så i höst ser jag fram emot att komma in mer i själva konsultrollen och få använda min medicinska kunskap på nya sätt genom projektet jag arbetar med. Det ska också bli väldigt roligt att få lära känna alla nya kollegor.

Elin: Innan jag började jobba på Lumell var jag föräldraledig så nu i höst ser jag fram emot att skapa nya vardagsrutiner och komma igång med jobbet ordentligt. Det ska bli kul att få fördjupa mig både i sakfrågorna och i metodiken tillsammans med teamet. Utöver det vill jag hänga med kollegorna på olika träningspass som erbjuds i huset där vi jobbar.

Vi rekryterar nya kollegor löpande och om du är intresserad av att arbeta hos oss, läs mer här.